30 maart 2010

Gryts Rikkerink 26 maartOns meisje!! :-)

07 januari 2008

Sommige werknemers zijn wel erg lui

Tye op tafel
Soms als papa moet overwerken komt Tye even helpen. Ik ben er alleen nog niet uit of het echt helpt... het is zo'n lui ventje... belachelijk gewoon :-)

21 december 2007

Mijn mannetje

Typisch Tye

10 juli 2007

De 20 weken echo

Hij is gemaakt hoor.. de 20 weken foto en "en profile" ziet onze mini (codename) er best prima uit. Conclusie is dat alles werkt en dat is het belangrijkste. Overigens wel heel erg apart om dat allemaal van zo dichtbij te kunnen zien... het is net een alien met zo'n wervelkolom duidelijk in beeld en alle botten die je ziet.

Zie de echo foto op ditadresje.com

12 mei 2007

Spot the Monkey and New Corporate Site

Spot the Monkey!

www.spotthemonkey.nl


03 april 2007

Het wordt weer (bijna) bikini tijd

PicturePicturePicture

En dat vinden wij mannen helemaal niet erg.. toch??


22 december 2005

Retouching to the extreme

Zoals iedereen wel weet kun je heel makkelijk een foto bewerken zodat deze net ff wat meer bite heeft... net even beter eruit ziet. Volg onderstaande link en zie wat ze b.v. bij het dit model hebben gedaan. Dus uh... geloof niet alles wat in de bladen staat ;-)


21 november 2005

De hema albumservice

Foto van HEMA albumprintGister kwam een vriendin van me aanzetten met haar vakantiealbum gemaakt met de HEMA albumservice en dat is echt helemaal te gek!! Download het programma en vergaap je uren aan de mogelijkheden en de 82 verschillende templates die je kunt gebruiken om je eigen album in elkaar te zetten. U begrijpt dat G en ik onze foto's van NZ op deze manier in elkaar gaan draaien.. echt errug nuttig van de HEMA... behalve voor de worst zal ik er voortaan ook voor de fotoalbums naartoe gaan.


04 november 2005

Photo stitching is leuk (klik voor grote afbeelding)

Klik voor grote afbeelding

03 november 2005

We zijn er weer

Nadat we op Duivendrecht een opstoot tussen een ongeduldige passagier met de andere passagier meemaakten, in de krant alweer doordrongen werden van het feit dat Theo blijkbaar alweer de krantenkoppen haalt, de trein te druk was om fatsoenlijk te zitten en er nu al 3 criminelen zijn overhoop geschoten hier in Nederland kunnen we met een gerust hart zeggen.. we zijn weer "thuis"... al is het niet van harte (zacht uitgedrukt)

Truste.... morgen zijn we er weer!!


02 oktober 2005

Boys will be boys.. airsoft ruled!!

Picture Picture Picture

Zie voor meer warzone images de volgende URL. Het was een briljante dag!!


23 september 2005

Een mooi foto blader dingetje

Ja hoor en weer iets nieuws op ditadres.com nu eens een keer een photoalbum dingetje om op een leuke manier door ploatjes heen te bladeren. Het werd eens tijd.

Klikt u vooral boven in het menu op fotos om het allemaal eens te bekijken!!


29 augustus 2005

Fotosjop dieren (uit de mailbox)

Met fotosjop bewerkte dieren


27 september 2004

Te mooi om waar te zijn?!!

Klik voor meerdere afbeeldingen.

26 april 2004

Mooi.. ecuador

Moest er ineens weer aan denken maar ik vind dit nog steeds 1 van de mooiste sites die ik heb gebouwd. Grad was 31 dagen op rondreis met Djoser en iedereen in het gezelschap kreeg de opdracht om minstens 1 dag te verslaan in zijn/haar eigen woorden. Bij terugkomst heeft Grad alles verzameld en zijn we samen aan de slag gegaan met die site... ik vind hem nog steeds.. (inmiddels 2,5 jaar geleden) errug gaaf... voornamelijk de foto's.

De homepage is met een backup fout ooit kwijt geraakt en het gastenboek ook.. vandaar dat het bericht daar van vorig jaar is.

Bekijk de ecuador site


10 maart 2004

The company watchdogKomen toch wel erg leuke foto's uit die telefoon, oh tijntje (kort voor valentijn) is trouwens onze beveiliging op het werk, voor degene die hier weleens geweest zijn weten wat ik bedoel.

09 maart 2004

stil...
Stil op het strand.

03 maart 2004

SpringGenoeg sneeuw gehad weer. Tijd voor iets groens.


20 februari 2004

RotterdamRotterdam ? waar leg dat dan ?


ZOEKEN
LAATSTE REACTIES
  • ida: Gryts Rikkerink 26 maart... Ho ...
  • karlijn: Geinige en grappige uitspraken ...
  • Karen: Gryts Rikkerink 26 maart... wo ...
  • Baluna: 50 redenen waarom bier beter i ...
  • sem : Het muziekje bij de Sony Bravi ...