30 november 2004

Naar Gent

Moet zondag, maandag en dinsdag in Gent zijn.. als je leuke plekken weet.. laat het even weten.. voornamelijk voor 's avonds aangezien ik overdag cursus moet geven.

29 november 2004

Je eigen waarheid

Het is natuurlijk een hele kunst om, als je te laf bent een groter probleem onder ogen te zien, dat je dan jezelf in allerlei bochten wringt om tot redenen te komen die voor jou de waarheid gaan vormen maar die totaal nergens op slaan. Met zulke mensen wil ik niks te maken hebben en snel uit mijn geheugen wissen...

Misschien denk ik er later anders over..... maar voor mij is dit nu de waarheid.

27 november 2004

Inbraak

Gister is er bij mijn buurvrouw en mij ingebroken.. de achterdeur is geforceerd en de technische dienst is vandaag langs geweest.. gelukkig hebben ze bij mij niks weggehaald en het vermoeden bestaat dat ik ze gestoord heb door thuis te komen. Bij de buurvrouw is bijna alles van waarde uit haar huis gehaald maar bij mij dus helemaal niets terwijl er toch genoeg staat wat de moeite waard is om mee te nemen.

Ik wacht nu maar op het derde geval.. want ellende komt altijd in drieen....

Over en uit

Ik ben in de war dat iemand zo kan zijn zoals ze is.. ik heb er geen woorden voor dat iemand zo emotieloos en gevoelloos iets van een jaar achter zich kan laten.. een jaar waarin er een compleet huis is verbouwd, er verschillende vakanties zijn geweest.. waar ik had gehoopt toch enigzins iets van betekenis te zijn... maar helaas.. er komt niks uit.. helemaal niks... totaal emotieloos, puur zakelijk. 

Het enige wat overblijft zijn onbeantwoorde vragen die 24 uur per dag door mijn hoofd gaan...
Ik snap er niks van dat je kan leven zonder gevoel... dat je iemand zoveel pijn aandoet zonder ook maar iets te laten merken dat je daar last van hebt, dat je zelfs de beslissing om er mee te stoppen niet durft te nemen omdat het allemaal wel prima is....

 

26 november 2004

Leven is het meervoud van lef... Loesje

Er is lef voor nodig om je leven te delen met iemand...
Er is lef voor nodig om voor je gevoel uit te komen...
Er is lef voor nodig om te geven en te nemen...
Er is lef voor nodig om...... te houden van.

En als je dat niet hebt heb je naar mijn mening ook geen leven.

23 november 2004

Stilte

Zoals Demos al terecht opmerkte is het hier de laatste tijd een beetje stil.... en dat klopt ook... ik ben bezig een muur af te breken, maar heb twijfels of dat gaat lukken. Tot die tijd zal het hier wel wat rustiger zijn aangezien ik me dus op andere zaken aan het concentreren ben. Hou de RSS readers in de gaten en je merkt vanzelf wel wanneer er weer wat te doen is.....

17 november 2004

Anti Bush Hooligan

Uuuhhhhh... ja wat zeg je hier nu op??

15 november 2004

On Amsterdams....

Afgelopen zaterdag weer eens naar Hotel Arena geweest waar er een verjaardagsfeestje van Hed Kandi (nieuw!!) werd gegeven!! Bij binnenkomst was al duidelijk dat de sfeer er goed in zat en raar genoeg waren we dat niet gewend in Amsterdam... meestal zijn dit de "zien en gezien worden" feestjes waardoor men meer bezig is met hoe men eruit ziet dan gewoon een leuke avond te hebben, dit vind ik ook 1 van de grotere nadelen van Amsterdam, maar zoals ik net zei.. de sfeer zat er goed in.. iedereen vrolijk en blij en er werd overal gedanst en gelachen... erg on-amsterdams!! Maarrrrr dat duurde tot een uurtje of half vier want toen had men een expirimentele fase in het DJ hok en ging men ruk draaien... tadaaa... sfeer gelijk weg.

Al bij al wel een geslaagde avond :-)

13 november 2004

Ben er weer!!

Een kapotte monitor en voeding verder draait mijn servertje weer zoals het hoort.. voor hoe lang dat zien we dan wel weer!! :-)..... de verwarming deed het ook niet meer en daarom heb ik nu zo'n electronisch verstelbaar ding aangeschaft maar daar bleek het helemaal niet aan te liggen... ach ja.. nu heb ik smorgens lekker een warm huisje :-) das ook wel erg fijn!!

10 november 2004

Spinning!!

Jaaaaa... liep ik gister toch zowaar even de Praxis binnen om gordijnen op te halen voor G en zie ik daar in mijn ooghoek ineens cross-trainers en spinning fietsen staan in de aanbieding. Nu is het enige wat ik altijd in een sportschool doe Spinning of gewoon fietsen dus ben ik al een tijdje op zoek naar een goeie fiets voor bij mij thuis.. dat scheelt weer 50 euro in de maand voor een abo bij de sportschool.. Hiernaast staat die dus en hier heb je een linkje naar waar ze hem onder andere verkopen.. maar schrik niet.. bij de Praxis is die deze week 199,- al heb ik hem voor 159,- gekregen.. foutje in de computer denk ik.. maar daar zeg ik uiteraard niks van tegen die vriendelijke mevrouw achter de kassa :-)

Vanavond eens installeren met een TV voor mijn snufferd!!

05 november 2004

STRONG BAD... yessssss!!!Which Homestar Runner character are you?  (via)

Kippen

Heeft kippen of konijnen houden jullie ook altijd al zo aangesproken??

03 november 2004

John Titor

"Greetings. I am a time traveler from the year 2036. I am on my way home after getting an IBM 5100 computer system from the year 1975."

Zou John dan toch hebben bestaan en straks gelijk hebben met zijn verhalen??? Even resume over flakeee.. voor de mensen die niet weten waar ik het over heb. John Titor is een persoon geweest die jaren geleden op het internet beweerde dat hij uit de toekomst terug was gekomen om een bepaalde chip van IBM op te halen omdat de wereld zoals wij hem kennen was opgehouden te bestaan door een kernoorlog. Het hele verhaal ga ik hier niet vertellen maar wel het gedeelte waar het om gaat.... Titor zegt namelijk dat er een burgeroorlog in Amerika de aanleiding wordt van de 3de wereldoorlog... en dat de persoon verantwoordelijk ene George W Bush is.... kortom.. lees even zijn site.. het is namelijk erg de moeite waard en het zet je behoorlijk aan het denken.

" America will soon be engaged in civil war with itself; a civil war that we'll see the beginnings of during 2004 and 2005, escalating until it is indisputable by 2008 "

02 november 2004

Kiezen...

Zoals een Amerikaanse democraat vandaag zei in een interview op nova "Als Bush wint dan wil ik geen Amerikaan meer zijn!!"

Wat er vandaag weer is gebeurd in dit kikkerlandje zet je toch aan het denken... tenminste.. het zet mij aan het denken. Wil je in een land waar je klaarblijkelijk niet meer mag zeggen wat je denkt nog wonen??

Godsdienst... pffff godsdienst is de grootste vergissing van de mensheid, welke dan ook... sla uw geschiedenisboek open en elke ruzie/oorlog op deze aardkloot is hieraan te verwijten... ok ok.. behalve dan de laatste paar economische oorlogen die Amerika voert.

01 november 2004

Voedingscentrum

Weet je hoeveel calorieeen je kunt verbranden door te gaan joggen i.p.v. te wachten voor dat je de calorietest op www.voedingscentrum.nl kan invullen.. tering!!!! die site is laaaaaaangzaaaaaaammmmmmmmmmm......

ZOEKEN
LAATSTE REACTIES
  • ida: Gryts Rikkerink 26 maart... Ho ...
  • karlijn: Geinige en grappige uitspraken ...
  • Karen: Gryts Rikkerink 26 maart... wo ...
  • Baluna: 50 redenen waarom bier beter i ...
  • sem : Het muziekje bij de Sony Bravi ...