30 december 2003

You are a Dance Monster

It's a wonder you've ever made any friends clubbing as you're always on the dancefloor, drenched and going at it like an epileptic in a strobe factory. You get a month's worth of exercise in one night, and in a scene that's rapidly losing its PLUR'y roots, you're still keeping it real and feeling the music.

Kijk.. dat bedoel ik maar, waar moet ik nu in godsnaam die vrouw van mijn leven vandaan halen als ik altijd op de dansvloer sta?? (Tikky.. mond dicht!! ;-))

Doe zelf de test via condens.com

Mijn buurtjes...

Ik heb dus echt schatten van buren!! Dick (72) en Stien (77) wonen hier al 44 jaar maar komen origineel uit Rotterdam. Heerlijk als ze verhalen over de oorlog vertellen wat ze allemaal hebben meegemaakt. Maar ok.. waarom zijn het nou schatten....

Toen ik hier kwam wonen, nu alweer bijna 2 jaar geleden merkte ik dat Stien een computer had en ook nog weleens het internet op ging met een 36k6 modempje. Aangezien ik ADSL nam en een netwerk ging aanleggen, boodt ik aan dat hun computer ook in het netwerk werd opgenomen en dus op die manier via mijn verbinding 24/7 online waren. Dit vonden ze geweldig aangezien hun kleinzoon een vriendin (inmiddels vrouw) in Brazilie had zitten en Stien weleens op de MSN jaja.. 77 jaar en op de MSN met haar aan het kletsen was. Nu heeft Stien mij zoiezo verbaasd in de afgelopen 2 jaar want niet alleen zit ze op de msn.. ze stuurt ook regelmatig email.. ze bewerkt digitale foto's en video's en weet ook nog eens haar weg te vinden op het internet!! Maar nu komt het leuke.... de mail van Dick en Stien loopt via mijn mailserver en nu wil mijn computer nog weleens weigeren te werken waardoor Stien geen mail kan sturen. Steevast krijg ik dan via de MSN.. let wel VIA de msn!! een berichtje van Stien:

"Tjarko.... ik weet niet wat ik fout doet maar het internet ligt er weer uit?? kom je vanavond even een bakkie doen??"

Heerlijk toch.. en dan maar weer uitleggen dat het internet het wel doet maar de mailserver even down was :-)

29 december 2003

Oud en Nieuw geneuzel....

Jullie weten zeker allemaal al wat je gaat doen? Iedereen heeft natuurlijk allang kaarten voor dat feest en afgesproken met die en die om de avond door te brengen.... alles al helemaal in orde gebracht zodat er flink het nieuwjaar in gefeest kan worden... of niet??

Ja.. en ik dus nog niet, heb een hekel aan al dat geregel enzo maar het komt er nu dan wel op neer dat ik nog niks heb hahaha maarrrrr zon in de duisternis, heb net te horen gekregen dat de winkel gewoon open is.. dus deze jongen gaat lekker vanaf een uurtje of 1 dansuhhh op Erick E, Benny Rodriques en Eric de Man!!! Nu moet ik alleen nog zorgen dat er anderen meegaan, ben dus aan het rondbellen, maar ja.. al die zeikerds hebben dus al iets :-(

24 december 2003

kerstgroeten..

Van Jaxxie..... (oh.. en ik doe niet meer mee ofzo?? ook van Tjarko dus!!)

ps. Mannen krijgen gewoon een hand hoor, geen paniek. Ik ben geen Jamai.

Klik hier

top 2003 downloads

Voor degene die de download zoeken van Nelly Furtado... volg deze link... kun je gelijk mijn andere nummers downloaden van mijn eigen lijstje ;-)

22 december 2003

Bob's lijstje is af

Zie hier het resultaat van een zeer "democratisch" verkozen top 2003 ;-)

21 december 2003

Down.....

Om 1 of andere vage reden heeft MX er even de brui aan gegeven, dus alles opnieuw installeren en het draait weer. Ben wel een aantal componenten kwijt zoals landen terug vinden en mijn emicons in de reacties.. maar dat komt wel weer.. in ieder geval draait de site weer :-)

20 december 2003

Het kerstpakket....

Gister ons kerstpakket gekregen van de baas, en Ida onze office muts en tevens vrouw van de baas heeft ons allemaal een wafelijzer kado gedaan. Aangezien er bij ons 5 vrijgezelle mannen werken vond zij het wel toepasselijk dat we onze "dates" verse wafels konden aanbieden in de ochtend hahaha

Dat de wafels hartjes zijn qua vorm is puur toeval... yeah right... in ieder geval!! ik vind het een leuk pakket en ga ook zeker tijdens de kerst een poging wagen om wafels te maken.

Ik zoek nog proefsters..... meld u aan via het aanmeldingsformulier a.u.b.

19 december 2003

Friday

i don't care if monday's blue
tuesday's grey and wednesday too
thursday I don't care about you
it's friday i'm in love uhhh nee dat klopt dan weer niet....

18 december 2003

Ik ben blij....

.... want mijn ferrari is binnen :-) zie 2 postjes hieronder!! doeiiii

UPDATE:
54mbit wireless en al typend vanaf de bank ;-) ik ben blij!!!!

Hi.. what's your password??

Een goed artikel hoe in heel veel gevallen je alles kan doen aan security qua hardware en software maar dat er altijd nog 1 bepaalde factor is die er voor zorgt dat je heeeeel makkelijk bij een bedrijf binnenkomt... de oudste truuk die er is maar bij een heleboel grote bedrijven nog steeds gewoon werkt.

Lees het artikel

UPDATE:
Lees absoluut even de laatste link bij het commentaar van Erik.. briljant!!!

17 december 2003

Jheee.. nieuw speelgoed :-)

Vanmiddag even bestellen, want ik heb goedkeuring van de baas!! overal in en om huis online... ik zeg beterrrrrrr!!! :-)

UPDATE:
Hoe vinden jullie hem mijn nieuwe laptop???? :-)
En nog een paar mooie foto's...

16 december 2003

TV film tip van de dag!!

Als je vanavond nou niet zoveel te doen hebt en je wilt echt 1 van de beste films uit mijn persoonlijke top 3 zien dan moet je vanavond even intunen op Veronica om half negen!! Daar komt namelijk de film The Usual Suspects met ongeveer het beste plot dat ik ken uit een film... als je hem nog niet gezien hebt kom je er pas achter in de laatste 30 seconden en dan heb je zoiets van.. uhhhh fuck man.. die is goed!!Dus.. niet dat ik jullie voor de TV wil kluisteren maar dit is een MUST see film.. morgen mag u me afbranden als je het een K film vond.

15 december 2003

toptientjes.

Leuk :-) Jaxxie doet ook mee.

1 Aces Delight - Mental Theme (Ultra Trance Mix)
2 Envio - Touched By The Sun (Rusch & Elusive Remix)
3 Solid Globe - North Pole
4 Plummet - Damaged (Neo & Farina Remix)
5 Paul van Dyk - Time of Our Lives(Starecase Remix)
6 Afterburn - Summer Sun (2003)
7 Perpetual Motion - We're All Here Together (Andy Manston's Vocal Mix)
8 Dirty Sticky Floors - Junkie XL Vocal Remix
9 Carlo Resoort - Remover (original mix)
10 Hydra - Affinity(Original Mix)


Minder leuk :-( je moet ze zelf maar ergens van het net plukken.

of luister er naar als een ( continue ) stroompje vanaf mijn doos.

Update: Ik was weer uitegetoptiend dus nu weer ff wat anders op de stroom..:-)

KPN verhuist.....

Zie hier de officiele verhuiskaart van KPN Hosting.. hahahha

14 december 2003

Gister op mijn feestje...

Ik ben geboren op vrijdag de dertiende 1974 om 10 voor 12 's avonds en dat is b.v. 1 van de redenen waarom ik als geluksgetal 13 heb... gister op mijn verjaardag zat ik me dus het volgende af te vragen:

Ik: Hee. wanneer ben ik weer op vrijdag de dertiende jarig?
Mijn zus: uhh ff denken hoor.. dat is over 6 jaar want er zit een schrikkeljaar tussen.. dus 2008.
Ik: aha...
Mijn zus: Oh nee.. wacht even.. daar zit weer een schrikkeljaar tussen dus niet 2008.. dan ben je op een zaterdag jarig.. dus ff rekenen hoor.. oh grappig.. dat is toevallig.. je bent weer op een vrijdag jarig in 2013 dus 13-12-13.
Andere zus: en dan wordt je 39!! ouwe zak!!
Erik: Hahahah dat is 3x13 joh
Ik: Godsamme 13+13+13 op 13-12-13 en ook nog eens op een vrijdag... als ik die dag maar overleef!!

Jheee.. kaartjes ;-)Zaterdag naar Hed Kandi in Hotel Arena en 29 Januari naar de laatste invited by Tiesto.... jheee lekker dansuhhh ;-) nu al zin in. Oh en iedereen bedankt voor de berichtjes, sms'jes, kaartjes, telefoontjes en kadootjes van gister!!

13 december 2003

Go, go,....

Go, go, go shawty
It's your birthday
We gon' party like it's yo birthday
We gon' sip Bacardi Beer like it's your birthday
And you know we don't give a fuck
It's not your birthday!

Txns 50!! :-)

12 december 2003

Hahaha foute mannen via MSN

Goh.. wie staat daar nu als vierde tussen??..... uhhhh ikke van niks weten hoor!!

Zie Google resultaat ;-)

The Chubb Chubbs are coming!!!Nieuwe short van Pixar Studios Sony van onder ander Monsters INC en Finding Nemo geen idee eigenlijk staat hier om te downloaden (50Mb)

UPDATE:
Hier kun je zelf de trailer bekijken, downloaden vond mijn verbinding niet zo leuk :-(
Voor een ieder die toch de volle 5 minuten wil hebben moet maar even een mailtje sturen, de trailer is namelijk wel errug kort.

11 december 2003

Stukjes muziek!

Dit is erg grappig.. geef een zin op (maakt niet uit wat) en krijg achter elkaar die exacte zin te horen in verschillende muzieknummers... b.v. "born to be wild" ofzo

Probeer het uit.. errug grappig

Mijn top 10 van 2003...

Lees mijnkopthee.nl voor de complete uitleg maar hieronder dus mijn lijstje, waar ik errug lang of eigenlijk ook weer niet zo lang over hoefde te denken.. maar 10 nummers uitkiezen is wel redelijk moeilijk.. ben nogal een muziekfreak.

UPDATE:
Als je winamp op je comp hebt staan klik dan hier.. dan krijg je netjes alle nummertjes te horen :-)

Zo.. dit is hem dan!!

09 december 2003

60 hour work week.....

Ik denk dat wij van geluk mogen spreken dat we in Nederland werken.. lees onderstaand memo even door en trek je conclusies. Even voor de duidelijkheid!! Dit is een posting van een interne memo van het bedrijf Sunset Direct, Inc. Geen fake posting ofzo.. dit is echt bij dat bedrijf rond gegaan.

Lees de memo

Buutvrij for life update!!!buutvrij for life
Artwork van Jesse bij Richtigmutig.com

Baby Maxima.... eerste foto!!


08 december 2003

Mijn TTL??

Soms vraag je je rare dingen af... aangezien ik net bezig was om mijn dns (Domain Name System) wat op te schonen en een aantal leuke toevoegingen te maken in het lijstje kwam ik ineens de setting TTL tegen (Time To Life Live), deze setting houdt in dat een andere DNS server op het internet weet wanneer mijn instelling is verlopen en hij/zij weer eens aan mijn computer moet gaan vragen of alle instellingen nog wel kloppen. Kortom de setting die bepaalt hoe lang mijn instelling blijft "leven"

De vraag die nu bij me naar boven kwam was...."Wie zou mijn TTL instellen??"

07 december 2003

Beschuit met muisjes (Rusk with mice)

  

Traditional Dutch treat to celebrate the birth of a baby: rusks with candy-coated aniseed. "Muisjes" come in pink-and-white (for a baby girl) and blue-and-white (for a baby boy).So, if you are offered beschuit met muisjes, you know that congratulations are in order :-)

05 december 2003

Sinterklaas avond.....

Het is dus Sinterklaas avond en deze jongen zit helemaal alleen hier achter zijn compie een beetje te surfen.... weet je wat ik dacht.. als ik dan toch geen kadootjes ga krijgen vanavond dan bezorg ik mezelf maar kadootjes :-)

Dus nieuw op mijn lijstje van muziek:

 • Black Eyed Peas - Elephunk (Shut up is BRILJANT!!! en deze krijg je er ook bij)
 • Blof - Omarm
 • Robbie Williams Live At Knebworth 2003 (txns Ben)
 • Skin - Fleshwounds
 • The Doors - L. A. Woman
 • The Stone Roses - Turns Into Stone
 • Stan Getz & Chet Baker - Quintessence volume
 • Timbaland & Magoo - Under Construction Part II
 • Jane's Addiction - Strays
 • Moby - Best of Remixes
Zo... lijkt me weer genoeg!! ik ben weer blij, nu ga ik maar tv kijken ofzo en wachten totdat het morgen is hahaha.. zooo zeg.. dat klinkt wanhopig ;-)

De header...

Vinden jullie die eigenlijk wel leuk?? dat ik zo'n mooie kerstheader heb... of ben ik er veeeeeels te vroeg mee.

ja, en nu alllemaaaaal

Season's greetings van Tjakkie (zie nifty kerstmis graphicjes op deze sait) en nu ook van Jax, maar wel om op te dansen.. :D

Hiver and Hammer feat.Karyn White - Wonderful Christmastime (clubflash remix)

Have a wonderful one!

04 december 2003

Slapend been....

Ik heb de vervelende eigenschap om altijd als ik op een stoel zit 1 been onder mijn andere been te leggen, hierdoor komt het dus meerdere malen per dag voor dat mijn voet/been slaapt en dat is heeeeeeeel erg irritant. Net overkwam me het volgende....

Terwijl ik rustig de linkjes hier rechts aan het afgaan was, zat ik dus wederom met mijn been onder mijn andere been en dat resulteerde dus in het feit dat mijn been naar verloop van tijd compleet "dood" was. Nu wou ik even snel iets opzoeken in de boekenkast achter me en draai ik mijn stoel sta op en flikker dus grandioos hard op mijn bek aangezien het been waar ik op ging staan zijn functie als been oftewel dragende factor van mijn lichaam vergeten / kwijt was.... auw!!!

En nu begint die ook nog eens te tintelen........

03 december 2003

Wat vinden jullie ervan??

Op vervolg van dit postje wederom een sneak preview van de logo's die we gaan gebruiken.

Babezone.org en Hunkzone.org

Alweer weg....

Bij mij is net de man met de zaag langsgekomen!! bij jullie ook??

Playstation commercials

Je hebt ze waarschijnlijk al ergens voorbij zien komen... de nieuwe reclames van PlayStation 2. Errug goed moet ik zeggen!! Hierbij maar linkjes naar die commercials

Gravity Bomb Commercial
Tractor Beam Commercial

Shirley Temple -Get On Board (Reclame muziekske)

02 december 2003

Kill Bill

Voor een ieder die Kill Bill al heeft gezien.. exclusief voor u!! Kippevel ten top....

Nancy Sinatra - Bang Bang (My baby shot me down) txns Jurgen!! :-)

Voor de moeilijke momenten in je leven....

Vond bij Tikky.nl de volgende link :-) The break-up letter generator hahaha errug handig moet ik zeggen...

Credits where credits belong...

01 december 2003

Hahahah... ter opvolging van "Met K...." postje ;-)

<kylev> hahahahaha
<kylev> some girl just came onto our floor
<kylev> and was yelling "sexual favors for anyone who does my sociology paper"
<kylev> i just asked her what the paper was about
<kylev> and she said the accomplishments and growth of feminism
<Neo> bahahahaha

Kwam deze tegen en vond het wel een leuke opvolging op de post die "Met K..." maakte op haar log..

Het weekend...en Wereld Aidsdag!!

Vrijdag:
Eigenlijk wilde jax en ik naar Las Palmas Retro Mania... maar we waren te lam dus we zijn gaan bankhangen... (dat was de vrijdagavond/nacht)

Zaterdag:
Ff Rotterdam in om koffie te drinken tegenover de V&D in een van de betere koffiezaken in Nederland kan ik wel zeggen, aangezien we er in Nederland niet zoveel hebben jammer genoeg... hoe kan dat nou??? Weet iemand in Utrecht trouwens een goeie koffie / broodjes zaak? Daarna nog even door Barbara van MTV gestrikt om 1 of ander tasje te kopen voor het Aidsfonds in de ChillOut van de Bijenkorf.

S'avonds verjaardag van vriend E. die alweer 29 is geworden.. ouwe zak dat die is.. oeps.. ik ook over 2 weken :-( We zijn naar de Kring geweest in Amsterdam op het Leidseplein. Leuke tent op het eerste gezicht maar voor mij iets TE amsterdams publiek.. wat een arrogantie en NEP gehalte zeg.. jezus christus.. kijk ons eens hip zijn en lol hebben op 1 vierkante centimeter dansruimte.. rot op!! eikels... sorry.. frustratie komt even naar boven. Vond er dus niet zoveel aan daar eerlijk gezegd, mij iets te opzichtig en nep allemaal.

Zondag:
Met de "wiegaatermeeuit" groep naar de film Kill Bill, wat ongeveer 50 mailtjes op en neer heeft gekost om de datum en tijd te bepalen hahahaha.. maar ja.. we zater er wel!! Godnondenjuuu wat een heftige film is dat zeg!! kan niet wachten op deel 2.. want jahaaaaa het zijn 2 delen :-( maar in ieder geval een aanrader voor iedereen die Pulp Fiction (testje) en Reservoir Dogs mooi vonden, degene die b.v. Reservoir Dogs iets te grof vonden kunnen beter niet gaan hahaha.... deze is een stukkie erger!!

Daarna lekker wat gaan drinken in Utrecht met zijn allen en Nicje, Jurg en ik zijn nog lekker pannekoeken gaan eten in de ouwe muntkelder.. JAMMIE!!! en Ilona is weg uit Robinson :-( dan moet ik haar maar gaan bewonderen in Woodstock Bloemendaal aangezien ze daar achter de bar werkt....

Oh ja.. vandaag is het Wereld Aidsdag.. dus als je wat kan missen!! GIRO 8957

OMG, it's not a t-shirt!

Whether you're crawling out from under the hood of a car or up to your elbows in IDE cables and mobo offsets, you need a good sturdy work shirt to keep you clean (not to mention stylish).

Ja ja.. ipv t-shirts kun je nu ook benzine station achtige bloesjes krijgen bij Thinkgeek!! Ik weet al wat ik wil voor kerstmis :-)

ZOEKEN
LAATSTE REACTIES
 • ida: Gryts Rikkerink 26 maart... Ho ...
 • karlijn: Geinige en grappige uitspraken ...
 • Karen: Gryts Rikkerink 26 maart... wo ...
 • Baluna: 50 redenen waarom bier beter i ...
 • sem : Het muziekje bij de Sony Bravi ...