31 december 2008

De enige MAC die je ooit nodig hebt.

Via Ramon


28 december 2008

We gaan knallend en fluitend 2009 in

Als dat niet mooi wordt...

27 december 2008

Tim burton - 9Je weet wel.. diezelfde gast van "The nightmare before christmas" en deze ziet er al even zo vet uit... oh boy.. wat ga ik dit in de gaten houden op de torrent... uh nieuws sites enzo ;-)

25 december 2008

3fm serious request, wat een K afsluiting

Logo serious requestVorige jaar ergerde ik me al kapot aan de afsluiting van 6 dagen geweldige TV... dus dacht ik gister toen ik zelf nog even in Breda was aan het begin van de laatste 2 uur dat men wel geleerd zou hebben van de ontzettend slechte afsluiting van vorig jaar. (het jaar ervoor in Utrecht was het 1 groot feest)

Maar goed.... gister zat ik dus voor de TV en what the fuck... 1 of ander kutnummer van Novastar en ze komen uit het huis in een complete afknapper... sjezus zeg wat een volledige aanfluiting was dat.. laat die gasten onder luide muziek in een knal die 6 dagen eindigen in plaats van deze wanvertoning... wat een ontzettend slechte TV was dat.. GTST is nog 100x beter qua sfeer.

Erg... erg jammer om op zo'n locatie met zulk publiek zo'n aanfluiting van een afsluiting te maken.. grotere bagger bestaat gewoon niet. Zo.. ik heb mijn ergenis weer even op papier zodat ik ervan af ben.. misschien leest iemand van 3FM dit wel het komende jaar en doen ze het volgend jaar eindelijk weer eens goed.. gewoon knallen!! en niet dat oeverloze gelul en het bedrag op zo'n slechte nikszeggende totaal inspiratieloze manier tonen. pffff echt.. ik zeg het je!!

15 december 2008

Buma en Sena

Voor degene die een eigen toko hebben of te maken hebben met Buma en/of Sena. Als je met minder dan 3 man werkzaam bent dan hoef je hun dus niet te betalen. Staat vervolgens nergens op de site maar we kwamen er bij toeval achter. Dus.. doe er je voordeel mee als je dit wel aan het betalen bent.

13 december 2008

2 violen en een trommel en een fluit

dank u, dank u :-) 34 alweer.. jaja je wordt ouder papa.. ik weet het.. pfff

09 december 2008

Monsterboard Monsterweekends

Monsterboard Monsterweekends

WIN een Great Party!!! Love New York! Een gratis weekendje New York met jevrienden, inclusief vlucht, hotel, limousine en $1000 Dollar zakgeld?

Kijk nu opTell-A-Friend Monsterweekends, speel mee en maak kans op dit geweldigeshopweekend in de meest bruisende stad ter wereld, New York! De Tell-A-FriendMonsterweekends van Monsterboard zijn fantastische uitstapjes voor iedereen dievindt dat het leven uit meer dan hard werken alleen bestaat.

En zo is het... dus gewoon meespelen en hup naar New York! toch??


08 december 2008

Bij gebrek aan tijd

Aangezien ik voorlopig nog geen tijd heb om een nieuwe schilletje om deze tekst te plaatsen wacht ik daarmee tot aan de kerst. Er zijn al 2 nieuwe designs langsgekomen die ik wel zie zitten dus als men nog even geduld heeft dan heb ik vanaf 1 januari weer een mooi nieuw jasje aan.

02 december 2008

Als dat je niks zegt.

Gisteravond om 19:00 uur naar bed gegaan en vanmorgen om 08:15 uur wakker geworden. Misschien is mijn lichaam mij iets duidelijk aan het maken.... of het komt omdat ik sinds lange tijd weer eens gruwelijk lang ben uitgeweest het afgelopen weekend. In ieder geval..... ik heb lekker geslapen :-)

Vandaag dus fris en fruitig naar het werk gegaan waar we te horen kregen dat het vliegtuig van collega Daantje pas rond de 12de van deze maand gaat vliegen vanuit Thailand.. ze had gister weer op kantoor moeten zijn. Ach ja.. paar weken extra vakantie is ook niet weg, als je net 2 maanden weg bent geweest.

ZOEKEN
LAATSTE REACTIES
  • ida: Gryts Rikkerink 26 maart... Ho ...
  • karlijn: Geinige en grappige uitspraken ...
  • Karen: Gryts Rikkerink 26 maart... wo ...
  • Baluna: 50 redenen waarom bier beter i ...
  • sem : Het muziekje bij de Sony Bravi ...