30 maart 2004

Zomertijd feestje


Pesten in NY

Hoe pest je mensen in New York? met dank aan G

De ochtend...


Vanmorgen eerst even naar een "CSS with Dreamweaver" workshop geweest in Utrecht waar Waldo van Macromedia Benelux en iemand anders uitleg gaven over het gebruik van CSS binnen Dreamweaver. Erg nuttige ochtend al moet ik wel zeggen dat er (voor mij althans) niks nieuws werd verteld. Dit evenement was gratis en zorgde daardoor ook voor een volle zaal... (echte nederlanders)

Op de terugweg naar huis  (ik was lopend aangezien het vlakbij was) mijn eerste yoghurt!!!! ijsje bij Il Mulino gehaald wat weer zeer de moeite waard was, en waar ik ook weer errug vaak zal komen deze zomer.... *yummie* lees hier even een zeer goede beschrijving van deze tent, beetje naar beneden scrollen.

Stemmen

Zoals eigenlijk de meeste al weten.... u kunt stemmen op de Dutch Bloggies
Maar wat jullie denk ik niet wisten is dat Prisma IT (mijn werkgever) hier sponsor van is... rara... en de prijs is best aardig kan ik je vertellen ;-)

Dus!! allemaal even gaan stemmen a.u.b. en uiteraard niet steeds via een andere public proxy opnieuw gaan stemmen ;-)

29 maart 2004

Gooien

Het liefst gooi ik hem een eind weg waar niemand hem kan vinden... maar misschien dat iemand toch behoefte heeft om hem te vangen?? Zo niet dan gaat de fik erin!! Heb namelijk gehoord dat stokjes hard kunnen branden :-)

28 maart 2004

Een stokje van Lijn

Zoals je al in het vorige postje kon lezen ben ik helemaal geintegreerd in het weblog gebeuren en mag ik vragen beantwoorden... en dat vind ik leuk!! ja echt wel :-) Dus bij deze...

1. Met wie zou je wel eens willen stappen? En waarom?
Uhhh... als ik zou kunnen kiezen zou ik wel eens willen stappen met Robbie Williams... waarom vraag je je af.. nou gewoon eigenlijk omdat ik hem errug kek vind!! en al denk ik dat het bij een potje kaarten blijft lijkt hij me erg stoer en gezellig gezelschap

2. Wat vind je het aantrekkelijkste aan je vriendin?
Hier kan ik een heel makkelijk antwoord opgeven maar dat ga ik nog niet doen.... wat me aantrekt in G is haar zelfstandigheid en het feit dat ze alles gewoon op orde heeft en heel duidelijk weet wat ze wilt. Qua uiterlijk (en dit was het makkelijke gedeelte...) haar benen en kont... geen discussie mogelijk :-) Oh ja.. en groen/bruine ogen doen het ook wel errug goed!!!


3. Wat hangt er bij jou aan de muur? En wat zal je nooit, nooit, nooit aan de muur hangen?
Bij mij hangt niet zoveel aan de muur, afgezien van de planken van ikea (je weet wel.. de lack serie) hangt er een hele grootte afbeelding van het Grand Central Station in New York, een foto van mijn 2 zussen in Griekenland en een limited edition druk van Jason Brooks

Wat er nooit aan de wand zal komen hangen is b.v. zo'n oud hollandse koekkoeksklok.. je kent ze wel.. dat is gewoon zooooo 1980!!! Nope.. niet bij mij

hahaha briljant trouwens.. want lees net bij Odette, de andere persoon waar Lijn het stokje naar gegooid heeft dat zij een klok hebben hangen en absoluut niet houden van Ikea "kunst" hahaha errug grappig aangezien ik haar stukje pas net lees toen ik het al af had.... 

Zo.. nu moet ik nog vragen gaan verzinnen en doorsturen naar een tweetal personen, dus als cliffhanger, de 2 gelukkige zijn................


Oh fuck.....

Ik heb een stokje van Lijn gehad.... en dat is eigenlijk best een eer om zoiets te krijgen.. toch toch?? Nou ok dan.. ik ga hier later een antwoord op schrijven en weer 3 nieuwe vragen verzinnen!

Dank je lijn!! Krijg het er helemaal warm van.. zo speciaal voel ik me nu ;-)

27 maart 2004

Pijn

Stukadoren op een zolder waar je niet rechtop kan staan kan ervoor zorgen dat je aan het einde van de dag zere knieen en een zeurende onderrug krijgt.. **auw auw** Dus maar even onder de rooie lamp gegaan en een uurtje zonnebank meegepikt bij ons pap en mam zodat alles weer een beetje normaal aanvoelt :-)

Strakkies naar mijn eerste zomertijd feestje!!! aftellen om 2 uur en niet vergeten de klok voorruit te zetten.. oh ja.. en voor de thuisblijvers Extrema Beautiful in Veldhoven wordt live uitgezonden op 3FM...

26 maart 2004

Oeps...

Volgens mij had ik winamp op repeat staan vanmiddag   

best leuk dat Guano Apes....

Coldfusion ain't dead


Uit een onderzoek is gebleken dat van de web-applicatie talen waarvoor je moet betalen, Coldfusion nog steeds ver voorop loopt. En dat is is goed nieuws :-) Overigens is het niet helemaal waar want Coldfusion is gewoon hardstikke gratis als je Bluedragon gebruikt wat ook nog eens op de meeste platforms draait.

QUOTE BEN FORTA:
"For me, the most important part of the chart is the red ColdFusion line which is still climbing. Considering how often we hear the "ColdFusion is dead" proclamation, this is relevant and exciting. Especially when taken in context. Netcraft only pings public facing sites, the space that has never represented where ColdFusion is most used (by some estimates more than 75% of ColdFusion use is on Intranets etc.). In other words, even where ColdFusion has never really dominated, it continues to remain strong and growing. That's compelling, indeed."

Overigens gaat het artikel over het feit dat ASP.NET nu JSP voorbij is gegaan maar daarboven zie je toch heel duidelijk de rode streep van CF ;-)

25 maart 2004

Bastard!

Ja heee ga je een keertje naar een tent waar een gewaarde medelogger nogal vaak blijkt te zitten... is die er gewoon niet :-( Geeft niks R.. heb me prima vermaakt.. het is inderdaad een erg leuke kroeg!

En nu pitten want ik ben moe... op dit tijdstip vraag je je af.... ja op dit tijdstip.. truste allemaal!!!

24 maart 2004

Disconnected

Soms is een klant iets te makkelijk in zijn doen en laten.. dan moeten er maatregelen worden getroffen!! Hahaha erg grappig verhaal

via BitchWhoCodes.com (grappige naam)

Yellow

Yellow VibesYour Energy is Yellow. You are generous, bright, and expressive. An excellent communicator, you keep your audience captivated with your animated storytelling. Sometimes you talk too much, but when you learn to listen you will be sought out for your talents to advise. The communications field appeals to you as a profession. Public speaking, writing, radio, acting or teaching would also be good career choices.

What color is your energy?

(via)

Ik ben onschuldig

Als je hierop zoekt in Google kom ik als eerste naar boven.. maar lieve mensen.. ik weet van niks... echt niet hoor!!!!  Ik doe niet aan dat soort vieze dingen namelijk.. bah bah!!

 "foto vriendin kont genaaid"

23 maart 2004

Shaved....

.... pussy  mmmm I like it !!

Koelkast humor

Ja ja.. dit moet ik dus echt gewoon hebbuh he!!! Speluhh met plakdingetjes op de koelkast... 

" If you’re old enough to remember the classic game of Mousetrap you’ll undoubtedly recall its crazily addictive, cartoon-esque maze of flumes, funnels, tunnels and troughs with great affection. Watching a marble meander through a series of improbable obstacles was strangely mesmerising. And it’s just one of the reasons why we think Frigits Deluxe is going to be equally popular. This ingenious, fridge-based plaything has won every toy award going, and is as addictive as it is simple. "

Zie ook het bijbehorende filmpje.. helemaal briljant dit :-)

22 maart 2004

Kantoor humor

Vanwege de laatste post bij Xiffy kwam ik hier weer eens op het volgende, hier heb ik vroeger in de begin tijden van windows veel lol mee gehad bij verschillende werkgevers.

"maak een screengrab van de persoon zijn desktop met printscreen.. copy/paste in paint en bewaar ergens op de schijf.. stel vervolgens dit plaatje in als achtergrond en schuif de echte taakbalk gewoon onder de rand van het scherm... en ga weer achter je eigen computer zitten "

Ok.. het is geek humor... maar wel grappig :-)


Me and my monkey!!

Blijf met je poten van mijn auto!!

20 maart 2004

It's saturday....

saturday.. it's saturdaaaaaaiiiiiiiiaaaaaaaayyyyy (Nelly Furtado)

en deze jongen gaat nu klussen!!   

19 maart 2004

Breek de dag....

koffie

.... drink een kop koffie!! Macromedia CFMX powered :-)

18 maart 2004

Nachtdienst

07:20... de telefoon gaat

zij: Heee goedemorgen, wakker worden want je moest toch vroeg op?
ik: Ja, inderdaad.. ben net naar beneden gelopen.
zij: Nou.. mooi zo!! Dan ga ik weer hangen, fijne dag vandaag.
ik: Dank je.. slaap lekker straks!

Nachtdienst... opstaan terwijl de ander gaat slapen.... toch best raar.


17 maart 2004

100 Strongbad mails

Congratulations to Strong Bad! He has answered 100 emails! Click the link for a very nice widescreen answer... Hij is weer errug grappig.. je moet op het laatst even op het blauwe scherm klikken waar "you've send 100 emails staat"

(via)


Feeds

Mag ik u even wijzen op het volgende nieuwe onderdeel op dit- en datadres.com!! Namelijk het onderdeel feeds... 

ja ja.. een online feed reader wat nu nog erg simpel werkt maar waar ik vanavond lekker verder aan ga knutselen zodat mensen hun eigen feeds kunnen uitkiezen en opgeven en zodoende feeds kunnen lezen waar en wanneer men wil vanuit hun eigen vertrouwde ditadres layout :-)

En uiteraard is dit wederom eigenlijk puur en alleen voor mij bedoeld.. maar ik ga het zo maken dat bezoekers hier ook wat aan kunnen hebben... trust me!!

Dit is uiteraard onderdeel van mijn charme offensief wat ik komend jaar ga loslaten over de weblogwereld ;-)

Genaaid

Ok.. met de dutchbloggies op komst en met verschillende vrienden en kennissen die hiervoor genomineerd zijn voel ik me enorm genaaid!! ja genaaid ja... ik probeer jullie nu al ruim een jaar of trouwens.... (doet er niet toe) opnieuw... 

Ik probeer jullie te voorzien van leuke linkjes en anekdotes uit het leven van... en wat krijg je ervoor??? helemaal niks!! Ja ok.. een paar luizige reacties hier in mijn reactietooltje.. Kortom volgend jaar zal deze jongen er alles aan doen om op deze felbegeerde lijst terecht te komen!! Ik ga gewoon alle meetings af en maak me onstervelijk door de allerleukste in weblogland te zijn... pffff ik zal jullie krijgen!! allemaal!!

Oh ja.. voordat ik het vergeet... bovenstaande slaat natuurlijk nergens op, maar iets wat ik me wel afvraag is het volgende.. wat maakt een weblog een uitstekende weblog??

Oh ja.. Oh ja.. (Als vervanging van P.S. en P.P.S.) ik ben uiteraard erg blij met de reacties hier... maar voel je allerminst verplicht om iets achter te laten omdat dit zo "hoort".... (deze zin geeft duidelijk aan dat ik meer reacties wil.... maar dat snappen jullie wel denk ik.. ik schat jullie hoog in namelijk.)

Zo... en nu maar afwachten.....

16 maart 2004

HupHop


En ziedaar.. de mascotte's van het volleybalteam van mijn zus!!

Speed

Goh.. dat is leuk thuiskomen na 3 dagen weggeweest te zijn. Wat is er dan zo leuk hoor ik je vragen... nou... dat ga ik nu vertellen! Toen ik net de gordijnen dicht aan het doen was keek ik even naar mijn ADSL modem wat daar op de vensterbank staat omdat daar de telefoonaansluiting zit, en wat zag mijn oog!! Het lampje staat op 2Mbit.... jheeee Cistron heeft mijn verbinding dus verdubbelt!!!

Down: 2Mbit
Up: 1Mbit

Merkt u al het verschil?? Aangezien deze site gewoon thuis op mijn servertje wordt gehost zou alles nu iets sneller binnen moeten komen :-)

Gereedschap

Gister heeft G de sleutel van haar nieuwe huis gekregen en het is een super huis!! Kei grote tuin en je kunt gewoon een heleboel kanten op met de indeling. Terwijl ik trots door mevrouw in alle kamers van haar nieuwe stulp werd geloodst kwamen we bij de zogenaamde "kluskamer".... G had namelijk een "aantal" stuks gereedschap overgenomen bij de koop van het huis....

Vraagje tussendoor: "Moet je je als man bedreigt voelen als je vriendin meer gereedschap heeft??"

.... wat ontzettend gaaf was dat zeg, ze heeft echt van alles nu! Boren, bitjes, steeksleutels, ringsleutels, hamers, vijlen, schaafen, een boorstatief etc etc... alleen al de verzameling houtboren in werkelijkwaar alle maten die je maar kan krijgen is subliem.... ben stiekum best jaloers nu... gelukkig (of juist niet) mag ik er wel gebruik van maken. :-)

Gereedschap is gewoonweg stoer!!

15 maart 2004

E-mail en Oranje

Kan iemand mij uitleggen waarom ik continu de "server niet gevonden" error krijg bij het versturen van e-mail?? Ik gebruik gewoon de standaard instellingen van Orange maar het werkt gewoon niet :-( Orange World is ingesteld want ik kan gewoon internet sites bekijken e.d.

Oh ja.. ik heb dus die Nokia 6600

12 maart 2004

Comedy Night

"Stand-up Comedy Show met MC Adam Fields (GB), Chris v.d. Ende (NL), Kieran Butler (SC), Harry Glotzbach (NL) en de Headliner is Tom Rhodes (US)"

Dat moet gewoon erg leuk gaan worden vanavond :-)

meer info

Yo.. WORD up!!

1) For shizzle (for sure) 

2) Ain't that some shizzle? (I disbelieve this feces) 

3) Put that meat on the shizzlekabob (Put that meat on the shishkabob) 

4) I'll stab that man with my shizzle, then rob his shizzle and shizzle the shizzle with a shizzle for shizzle (I have no fucking clue)

Verbaasd

ver·ba·zing (de ~ (v.), ~en)
1 verwondering => bevreemding, verrassing
ver·ba·zing·wek·kend (bn.)
1 verwondering wekkend, bevreemdend => verbazend, verwonderlijk
Dat was ik gister, toen ik een briefje las wat op mijn laptop was getyped in het weloude notepad (naar mijn mening het beste programma wat M$ ooit heeft gemaakt) en vervolgens via de telefoon er op geattendeerd werd dat ik toch eens naar boven moest lopen....

Soms kom je namelijk ineens iets op je weg tegen of gebeurd er iets wat je totaal niet verwacht had, of zelfs maar even bij stil staat dat dat ook nog tot de mogelijkheden behoort. Gister was dus zo'n moment waar ik heel blij van werd maar tegelijkertijd ontzettend verbaasd over was omdat ik dat totaal niet verwacht had... wat het was, doet er niet toe.. het ging me meer over het feit dat ik echt totaal verrast was en me ineens super voelde :-)

Oh ja.. en ik heb zowaar iets gewonnen!!!  Vorige week kreeg ik namelijk een mailtje van een of andere mailinglist waarin stond dat als ik als 1 van de eerste 16 mensen zou reageren ik 2 kaartjes zou kunnen krijgen voor het eerste Lente Festival Wonderlust in Aalsmeer...... en u raadt het al....:-)


11 maart 2004

I'm with you always!!

 "I was awakened in the middle of the night with a clear, vivid impression that the Lord wanted me to do some special drawings -- drawings depicting ordinary people in their everyday environment . . . . with one important addition: the presence of Jesus Christ and His involvement in those routine activities."

Bekijk de tekeningen.....


Ga toch werken man!!! Jezus zeg ;-)


kan er niks aan doen..

..maar ik blijf dat leuk vinden, een CMSje bouwen.. met lekker allemaal veel knopjes erin ! :-)

10 maart 2004

The company watchdogKomen toch wel erg leuke foto's uit die telefoon, oh tijntje (kort voor valentijn) is trouwens onze beveiliging op het werk, voor degene die hier weleens geweest zijn weten wat ik bedoel.

09 maart 2004

Vonk 20 maart

"Na een succesvolle samenwerking met Hed Kandi in 2003 slaan we met VONK in 2004 een andere weg in: House dj's van wereldfaam ondersteund door de besten uit Nederland."

En daar is deze jongen dus weer lekker bij met zijn wiegaatermeeuit@ditadres.com mailinglist vriendjes en vriendinntjes :-)


Meer info

stil...
Stil op het strand.

08 maart 2004

Het weekend.....

... was super!!  

Sorry.. kan allemaal wel gaan vertellen wat ik gedaan heb maar daar heb ik geen tijd en ook even geen zin in :-) Hieronder wel een paar trefwoorden

Oss, G, Berghem,  AstroSoniq, nieuw huis, Groene Engel, Deventer, Lin (vond het leuk!!), Burnside, bier, laat, trots,Fellini, verbaasd, Formule 1, bang, verliefd, ruzieleerschool, haarband


05 maart 2004

Fysieke aantrekkelijkheid

Leuk leuk.. een testje om te kijken hoe je aantrekkelijkheid is of iets dergelijks...  oh nee wacht.. wat je aantrekkelijk in een ander vind.. zo zit het in elkaar.

(via)

UPDATE:
Volgens de test zou dit mijn type zijn... op zich klopt dat wel aardig volgens mij... ik zou er in ieder geval geen nee tegen zeggen ;-)

Favorite Qualities
Your photo choices suggest a woman over 35 is probably getting a little old for your tastes
You seemed interested in dating a woman at least 25 or older
Very beautiful women
So-called "Ecto-Mesomorphs," with narrow chins and nicely angular faces
Brown eyes
Black hair

Winterbellen

Een postje bij K deed me ineens weer denken aan mijn wintersport en de laatste telefoonrekening die ik daarvoor kreeg.... ahum.... blijkbaar was de tijd die ik via mijn laptop online doorbracht toch niet echt lokaal hahahaha

187,- euro vanuit het buitenland.... uhmmm volgende keer maar weer het internet cafe denk ik zomaar :-(

Active Content

"Microsoft has announced that it does not currently plan to release the
modified version of Microsoft Internet Explorer. This modified version would
have affected the way site visitors experience active content in web pages.
Active content includes Macromedia Flash, Shockwave, and Authorware Player
content."

Dit is eigenlijk best wel heel erg fijn nieuws!! Was een enorm gekloot geweest om alle sites aan te passen die Flash or whatever voor active content gebruikte..... scheelt weer een hoop werk :-)

04 maart 2004

Virus

This part of mail contained a virus:
  MIME type: application/octet-stream
  File name: message_part2.pif
  File size: 23.32 kB
  Virus name: I-Worm/Netsky.D
  Antivirus: AVG 6 or 7
The attachment was removed by Kerio MailServer 5.6.5 at slave.
 

Goh.. je kunt lullen wat je wilt.. maar ik ben blij dat mijn mailservertje deze allemaal netjes tegenhoud!! Krijg er maar ongeveer 10 per dag op die manier ofzo... leve de gratis versie van AVG en Kerio Mailserver die ermee samenwerkt!!


Kleding

"Ok, ik heb dus dit rokje en deze, tevens heb ik een bruine panty en een zwarte gekocht en dit, dit en dit shirt... hoe moet ik die nu combineren??"

"Die bruine panty kun je alleen bij dat donkere rokje dragen want op dat lichtere staat dat niet...." Hoor ik mezelf zeggen.

"Heb je niet zo'n grote dikke riem?"  

"nee, die moet ik nog eentje halen eigenlijk"

"uhhh... ff kijken hoor, ja shit.. das mooi.. die nieuwe boots met die zwarte panty.. donkerblauw rokje en dan die sjieke trui erop.... "

Af en toe zou je denken dat ik mijn roeping heb gemist, misschien toch eens een sollicitatie naar Molenaar sturen ofzo... heb hier best aanleg voor namelijk :-) Ondertussen komt ze weer binnen lopen....

"pfffff.. jezus dat staat goed zeg!!"

03 maart 2004

Ho

<Tedward> so there's this pimp right. he's collecting money from his three ho's.
<Tedward> he goes to the first ho and asks for his $100. she says, "But I only owe you $50!"
<Tedward> he slaps her and says, "don't correct me, bitch!"
<Tedward> he asks the next ho for $150. she says, "But I only owe you $100!"
<Tedward> he slaps her and says, "don't correct me, bitch!"
<Tedward> now he goes to his third ho.
<Tedward> he asks for $200. "but I only owe you $150!"
<Tedward> he slaps her and says, "don't correct me, bitch!"
<Tedward> next he visits the fourth ho.
<Tedward> he asks her for his $250.
<Thy_Dungeonman> hold on, wait a sec
<Tedward> what?
<Thy_Dungeonman> you said three ho's, not four. idioth.
*Tedward slaps Thy_Dungeonman
<Tedward> Don't correct me, bitch.

LOL.. ze blijven leuk.. kijk hier voor meer van dit soort IRC gesprekken

SpringGenoeg sneeuw gehad weer. Tijd voor iets groens.


Boycot??

Wat krijgen we nou?? Ik heb jullie toch niks misdaan...... :-(

(via)

HP trailer

Jheee.. de nieuwe trailer van Harry Potter is te zien!! Nu nog even een paar maanden wachten... 4 juni komt de film uit. (oeps... hier is dus de nieuwste trailer te zien.... txns Drop!!)

quote van nu.nl
"Waren de eerste twee films soms al iets te eng voor kinderoogjes, deze film zal die grens veelvuldig overschrijden. "

Goed zo....   

02 maart 2004

MijnPostbank

Even een tip voor een ieder die Girotel van de Postbank gebruikt (online), als je even gratis overstapt naar mijnpostbank.nl dan heb je exact hetzelfde alleen hoef je niet meer voor de service te betalen... blijft nog steeds in principe Girotel alleen dan met veel meer mogelijkheden. Dus.. gewoon even doen!! 

(tip via mijn vader... altijd handig)

Lees hier meer

Boarden

Aangezien G en ik eind April met Burnside naar Tignes gaan voor een weekje moeten we maar even vantevoren gaan kijken of G uberhaupt snowboarden wel leuk vind.

Dus morgen even naar Snowworld Zoetermeer om te kijken of ze een natuurtalent is of dat het een zware week gaat worden, zoals G het zelf al zegt.. ik vermaak me anders wel in de bar hoor :-)

01 maart 2004

antipuntschoenenPuntschoenen (anti)  hehe.. eindelijk!!  (via)

F1 agenda

Meer voor mezelf dit :-)

7 maart, Melbourne: Grote Prijs Australië
21 maart, Sepang: Grote Prijs Maleisië
4 april, Bahrein: Grote Prijs Bahrein
25 april, Imola: Grote Prijs San Marino
9 mei, Barcelona: Grote Prijs Spanje
23 mei, Monaco: Grote Prijs Monte Carlo
30 mei, Nürburging: Grote Prijs Europa
13 juni, Montreal: Grote Prijs Canada
20 juni, Indianapolis: Grote Prijs Verenigde Staten
4 juli, Magny-Cours: Grote Prijs Frankrijk
11 juli, Silverstone: Grote Prijs Groot-Brittannië
25 juli, Hockenheim: Grote Prijs Duitsland
15 augustus, Boedapest: Grote Prijs Hongarije
29 augustus, Spa-Francorchamps: Grote Prijs België
12 september, Monza: Grote Prijs Italië
26 september, Shanghai: Grote Prijs China
10 oktober, Suzuka: Grote Prijs Japan
24 oktober, Sao Paulo: Grote Prijs Brazilië 

Oh ja.. die foto's komen hier vandaan :-)

ZOEKEN
LAATSTE REACTIES
  • ida: Gryts Rikkerink 26 maart... Ho ...
  • karlijn: Geinige en grappige uitspraken ...
  • Karen: Gryts Rikkerink 26 maart... wo ...
  • Baluna: 50 redenen waarom bier beter i ...
  • sem : Het muziekje bij de Sony Bravi ...