30 juni 2004

Leider, wir haben verloren...of zo.

Nou.. zondag tenminste een rustig dagje :-) U mag de kleuren weer aanpassen...

Spreuk

Tijdens het eten...

"American Fileeee(t).... lekker op elke snee!!" :-)

Harry Potter 6 zal heten....

Jippie.. en nu voor echt belangrijk nieuws!! De titel van het nieuwe Harry Potter boek, waarvan de publicatiedatum nog niet bekend is :-( zal gaan heten: "Harry Potter and the Half Blood Prince" en die prins is niet "degene waar je de naam niet van mag uitspreken" en het is ook niet Harry.. en meer vertel ik niet ;-)

Overigens komt de film "The Goblet of Fire" waarschijnlijk rond November 2005 uit.. en als het net als deel 3 weer een stukje spannender wordt dan verheug ik me er nu al op!

Lees het artikel.

28 juni 2004

Op oranje

In het kader van de oranje gekte stel ik voor om virtueel op oranje te gaan... wie volgt?

P.S. uiteraard even een scriptje inbouwen die bij verlies gelijk de boel weer in orginele staat terug zet ;-)

UPDATE:
Sneeuwblind doet mee.. jippie!!
en Rick doet ook mee!
Verlorenzoon.nl/
Sargasso.nl/
knurpslog.noblespirits.com
Lijn
jereinsteonzin.nl
ohjawel.nl/ in stijl!!
en de rest in de reactie's... thumbs up!!
. . . .
. . .
. .
waar blijft de rest?? stelletje mietjes!! Ik weet dat het een lelukke kleur is maar ja.. we moeten "ONZE" jongens toch steunen he hahaha ;-)


27 juni 2004

robben op de stip :-)

Hij gaat erin.  

of had je Robben weer niet gezien ?  ;-)

25 juni 2004

Robben op links :-)


24 juni 2004

Barcelona

Wie heeft er een goeie kennis/vriend/vriendin/familie etc etc in Barca wonen waar G en ik 5 nachten kunnen crashen :-) Of anders gezegd.. wie weet daar goeie plekken om te overnachten?

final countdown

Deze man is aan het aftellen. En als ze dan 18 is dan
a) zal het zaad inmiddels wel uit zijn haarpunten sijpelen en
b) gaat zij natuurlijk meteen trouwen met 1 of andere gerse gozer uit hollywood.

Haha.. wat heb je toch een hoop sukkels op het net,heerlijk!

Voetbal II

Oh jongens, wat een mooi spel, met wat voor een overtuiging hebben jullie gespeelt! Het was werkelijk waar een fantastische wedstrijd, zo'n soepel spel, zo'n doorzettingsvermogen, zo'n ontzettende wil om te winnen. In 1 woord een genot voor het oog!!

Tsjechië bedankt!!!


Oh ja.. en wat zijn die rich-kids van ons een stelletje mazzelpikken, en hoezo briljant spel van Robben??? heb hem bijna heel de wedstrijd niks zien doen.. of was dat juist het briljant gedeelte?? 2de helft was niet om aan te zien!!

Zoals Johan al antwoordde op de vraag: 

"Zie jij een stijgende lijn in het spel van Nederland?"
"Uh.. nee... jij wel dan??"

ennuh.. Roy Makaay in de basis a.u.b. linksvoor i.p.v. Robben.


23 juni 2004

onheil

Klik voor een mooie grote afbeelding!!Klik voor een mooie grote afbeelding!!Klik voor een mooie grote afbeelding!!

Als je dit soort wolken op je af ziet komen, dan weet je dat het nog even duurt voordat je thuis bent :-(

open source

De stad Bergen (Noorwegen), Munchen en gelijk maar heel de franse overheid,en oh ja.. ook de duitse McDonalds hebben allemaal 1 ding gemeen. Ze hadden genoeg van Micro$oft. Werd zachtjes aan tijd ook.
Terugkerend toverwoord is vaak 'Novell' in deze verhalen. Heb je nog aandelen liggen ? :-)

Het zal toch niet....

Dat het middenstuk van de Domkerk er nu weer aan moet geloven.

Theater afgelast door storm

South African Airlines

Een moeder had 3 dochters, alle drie nog maagd. Ze trouwden alle drie op dezelfde dag. Daar ze ongerust was omwille van hun seksuele onervarenheid en ze wou weten hoe 'het' gegaan was, liet ze haar dochters beloven dat ze haar een kaartje zouden sturen vanuit hun 'honeymoon' met enkele woordjes over hun gevoelens.

Na twee dagen stuurde de eerste een kaartje vanuit Tahiti. Daarop stond enkel "Nescafé"!
De moeder was perplex, maar ging naar de keuken en haalde een pot Nescafé boven. Er stond op geschreven: 'Lekker tot de laatste druppel'. Moeder bloosde maar was gelukkig voor haar dochter.

Na een week stuurde de tweede een kaartje vanuit de Azurenkust met enkel erop geschreven: Rothmans De moeder pakte snel haar sigatetten en zag "Extra Long. King Size"
Ze was alweer wat van streek maar toch ook weer zeer tevreden voor haar dochter.

De derde vertrok op huwelijksreis naar Bokrijk. Moeder wachtte twee, drie weken af, uiteindelijk na één maand kwam een kaartje toe.
Enkel drie woorden met een bevende hand geschreven: "South African Airways"
Moeder pakte snel een tijdschrift vast, en zocht naar een reclame van South African Airways….
De volgende slogan stond erin: zie slogan

Moeder viel flauw…..

opml/rss

Zoekkie nog een leuk feedjes voor je RSS reader ?  check http://www.w3os.nl/logos/opml/
Zijn wel allemaal opml files dus klik de preview om te kijken welke RSS feeds er weer in de opml zitten. Of gebruik feeddemon of zo, handiger ook want die interpreteert meteen de opml file.

21 juni 2004

voetbal

Ik geloof niet echt in een wonder... Jullie? Shit.. deze had ik ongeveer een minuut na de wedstrijd verstuurt met mijn mobiel maar blijkbaar werkt mijn moblog gedoetje niet meer helemaal zoals het hoort :-(


18 juni 2004

Memory and stuff...

Krijg net via de mailinglist van Macromedia trainers een geinige mail gestuurd. Er was een trainer die zich afvroeg waarom bepaalde programma's zoveel geheugen in gebruik namen en als hij ze minimized dat het geheugen ineens vrij gegeven wordt terwijl het programma toch echt nog steeds op de achtergrond aan het runnen is.

Ik ging dat dus net even testen en het klopt inderdaad!! zodra je het programma open laat staan (maximized) neemt het aanzienlijk meer geheugen in beslag dan dat je dat programma minimized in de balk hebt staan. nu vraag ik me af of er een shortcut is om alle windows te minimizen?? Zo ja dan is het verstandig om dat steeds te doen als je switched van programma... zeker als je een computer hebt die al wat ouder is.

hendig war!!

UPDATE:
het is de "windows toets + M of D"


Gevonden

Ik vroeg er een paar dagen geleden naar en heb het nummer nu eindelijk maar even gedownload. Uiteraard zal ik het jullie niet onthouden want ik vind het gewoon een heerlijk nummer en dat moeten jullie dus ook even horen :-)

download nummertje van Planet Funk - The Switch

14 juni 2004

Dubbelzinnig

Welke 2 dubbelzinnigheden kun je uit de volgende zin halen? (vanuit het oogpunt van een man)

"Hoe kan ik in Utrecht komen?"

Tip: speel met de uitspraak en klemtoon verlegging van "Ut(e)recht". Als jullie nog dubbelzinnige uitspraken hebben dan lees ik ze graag!!

13 juni 2004

Vraagje

Het muziekje wat gedraait wordt bij die nieuwe Mitsubishi commercial van die vrouw die onder water aan het rijden is... welk nummer is dat??

12 juni 2004

Wake

We gaan het maar weer eens proberen.. de eerste dag wakeboarden van het seizoen. Eigenlijk hadden we al veeeeeel eerder kunnen gaan maar ja.. druk druk!! Nu hebben we zo ongeveer de enige dag van deze week uitgekozen om op de Ijssel te gaan dobberen waarbij de kans op regen errug groot is.... aan de andere kant.... nat worden we toch.

Overigens kan ik u garanderen dat deze jongen morgen veel.... zelfs errug veel spierpijn zal hebben :-)

11 juni 2004

UIT DE MAILBOX: Starwars...

> Er is nu de mogelijkheid om een 14 dagen trial van starwars - galaxies te downloaden en te spelen.
> Enige nadeel is de download van bijna 2 gig. Dat duurt wel een nachtje.
>
> http://www.fileplanet.com/files/140000/140938.shtml
>
> http://www.lucasarts.com/products/galaxies/splash.htm
>
> Maar vervolgens mag je twee weken lang rondbanjeren in het starwars universum.
> Als iemand dat gaat doen, waarschuw me even, dan kan ik aangeven op welke server ik zelf speel, zodat we kunnen meeten, misschien samen wat rancors, bantha's of sharnaff Bull's jagen.
>
> gr.
> Erik

Visitor

Als je wilt weten hoe het staat met de bezoekers op je site, waar ze vandaan komen, welke pagina's ze bezoeken etcetera, dan gooi je 1 of ander loganalysertje over je weblogs.
Resultaat: staatjes en grafiekjes, overzichtjes en tabelletjes. 

Hendig, maar wel saai.

En dat vonden de jongens bij Visitor Ville ook. 'Kunnen we dat niet real-time doen ?','Kunnen we het niet een beetje animeren ?' en 'Kunnen we het niet gewoon leuk maken ?' zijn vast de vragen die zij zich gesteld hebben.  Ze hebben  vervolgens een poging gedaan en zijn met vlag en wimpel geslaagd als je het mij vraagt. 

Ik heb het in aktie gezien en het is 1 van de koelste stukjes software die ik in jaren gezien heb.   Tjek it out :  www.visitorville.com


lekker vingeren.

haha..

http://www.vingervoetballeague.nl/main.php

Overigens.. die Jax in het spelershonk is niet mijn creatie :-)

Toetsenbord

Vanmorgen stond ik op en zag ik ineens dat het toetsenbord van mijn Ferrari was aangerand.. een onverlaat heeft met haar vingers de mooie zwarte bekleding met karakteropdruk bevuilt. Wat blijkt.. het enige genot wat deze onverlaat (lees menne mensch) hieruit heeft gehaald is in het geniep een stukje te potsen op haar eigen log. Het alarm is overigens niet afgegaan en hier zal ik toch eens even contact over op moeten nemen met de boys van de garage...

Schande dat dit soort dingen zomaar kunnen!!

09 juni 2004

Programming

Aangezien ik er net achter kom dat ik eigenlijk vanaf vanochtend voor "niks" bezig ben geweest ben ik op de volgende stelling gekomen.

"Programmeren is, een procedure op een onlogische wijze benaderen en vervolgens logisch programmeren".

Hiermee doel ik op het feit dat je een procedure vaak (lees altijd) rechtlijnig aangeleverd krijgt en op basis daarvan een programma gaat bouwen... helaas wordt dit programma door mensen gebruikt en mensen denken niet rechtlijnig en kunnen rare gedachtekronkels hebben bij het gebruik van het programma. Daarom moet je dus alle (lees ALLE) situaties voor ogen hebben alvorens je gaat bouwen..... helaas kwam ik er net achter dat ik 1 situatie was vergeten waardoor ik zo goed als opnieuw kan beginnen *diepe zucht*

En het is nog wel zo'n mooi weer....

de markt

Klik voor een mooie grote afbeelding!!Op de markt is je euro een gulden waard (anno 2004)

Nou nou...


"Een 22-jarige man die bijna driehonderd mp3-bestanden beschikbaar had gesteld met het programma Kazaa, kreeg 25 mei van de rechtbank in Cottbus 400 euro boete opgelegd. "

Oh mijn god... wel 300 bestanden... dat is omgerekend ongeveer € 1,33 per bestand. Gelukkig dat ik geen Kassa(a) gebruik maar een echt p2p programma waar je, als je niet meer dan 30GB deelt, je er niet eens op komt :-) 

Even uitrekenen wat ik zou moeten betalen bij Kassa(a).... oeiii.. het luttele bedrag van €12.697,-  daar kun je toch een hoop cd's van kopen zou ik zo zeggen. Stelletje mongolen daar in de muziekindustrie.. biedt gewoon een download dienst aan waar je nummers voor 10 eurocent of voor mijn part 25 eurocent levert (meer kan het echt niet kosten namelijk) en ik durf te wedden dat de meeste downloadende mensen hun cd's gewoon op die manier zullen gaan aanschaffen. Belangrijk is dan wel dat ze er gewoon 192Kbps mp3's van maken en niet gaan lopen zeiken met beveiligde bestanden etc etc want dat heeft geen nut namelijk. 

Wanneer gaan die jongens het nu eindelijk eens snappen dat mensen het niet pikken dat een cd 20 euro kost terwijl elke randidioot weet dat de productiekosten hoogstens een euro per cd zijn. Prijzen van 1 euro tot 1,25 per nummer bij download diensten is rondweg uit den boze... het kost zo'n uitgever een server, vet veel bandbreedte, een website en voor de rest helemaal maar dan ook helemaal niks!!!  Geen hoesjes, geen distributiekosten, geen cd's etc etc....

Ach... het zou zo mooi kunnen zijn....

Iinkjes naar artikels...
http://www.webwereld.nl/nieuws/18745.phtml
nu.nl artikel

08 juni 2004

meeting

Hee, wacht eens! 

Wanneer is die weblogmeeting in Groningen ook weer ?
Ik wil mee.

Een aardige man.

Wat een aardige stijlvolle man (uhhh.....ok.. vooruit) is het toch :-) jammer dat ik hem niet gezien heb.


07 juni 2004

How to clean the toilet

1. Put both lids of the toilet up and add 1/8 cup of pet shampoo to the water in the bowl.

2. Pick up the cat and soothe him while you carry him towards the bathroom.

3. In one smooth movement, put the cat in the toilet and close both lids. You may need to stand on the lid.

4. The cat will self agitate and make ample suds. Never mind the noises that come from the toilet, the cat is actually enjoying this.

5. Flush the toilet three or four times. This provides a "power-wash and rinse".

6. Have someone open the front door of your home. Be sure that there are no people between the bathroom and the front door.

7. Stand behind the toilet as far as you can, and quickly lift both lids.

8. The cat will rocket out of the toilet, streak through the bathroom, and run outside where he will dry himself off.

9. Both the commode and the cat will be sparkling clean.

Sincerely,

The Dog  

Reacties

Ben benieuwd of Lijn nu wel gaat reageren hier :-)

Now Showing: Harry Potter and ColdFusion

"The J.K. Rowling official site in online at http://www.jkrowling.com/. (For you muggles, J.K. is Harry Potter's mom, kind of). This site is chock full of secrets, and lots of folks are visiting it trying to find the portkeys to the hidden goodies. And when I say lots of folks I mean tens of millions in the past couple of weeks. And the best part? The site is Flash on the client, and ColdFusion on the server."

Als groot Harry Potter fan en uiteraard Coldfusion liefhebber zijn dit gewoon leuke dingen om te lezen :-) Overigens een supegave site.. echt een flash speeltuin geworden.

via forta.com

Glen...Glen, Glen, Glen: Survivor Starbucks ad

Glen...Glen, Glen, Glen: Survivor "eye of the tiger" quasi-parodie starbucks ad.

Quicktime format... maar oh zo grappig!! (off-line via punkey verkregen)

"Glen's the man, going to work
Got his tie, got ambition
Middle management is right in his grasp
Its a dream he will never let die!!!!!" 


Ontmoeten

Jahaaaa.. het was errug leuk!! verder kun je alles wel zien en lezen op de volgende linkjes! Overigens even een bedankje aan GJ voor het organiseren van dit gebeuren.

Superolog
Punkey (goeie presentatie)
Ciekee
Rolandow
Elger (moblog)
Ohjawel
10e
Boomhut
Marti
Camarados (moblog)
movie op RTL4
..

(Oh ja... maak ff wat geld over aan GJ... tientje moet voldoende zijn lijkt me!)


06 juni 2004

w00t~!

´Heb jij inspiratie?´ vroeg Tsjaarkoo mij zojuist. ´Nou´ zei ik daarop ´kom maar op, ik probeer wel even wat´. Dus zo is het gekomen, lieve lezertjes van ditadres, dat jullie nu zitten te kijken naar een écht stukje lifelog door uw aller SuperoLog-b°b! Even een korte update: het is nu bijna 00.00u in het gat dat Glimmen heet. Op het randje van Groningen, in het bos, in een café, op een weblogmeeting. Het bier is koud, de WiFi werkt naar behoren en hier en daar staat nog een pivotje open om eens flink misbruikt te worden, héérlijk dus. GJ´s vrouwen houden zich alleen afzijdig, dat is dan wel weer jammer... vooral voor de vrijgezelle webloggers onder ons (en dat zijn er meer dan je denkt). Ah, well, eerdaags zullen hier en daar de nodige fotootjes wel online komen, om vervolgens door de meute retecoolers onder ons gefotofuckt te worden, maar daar trekken wij echte nerds ons niets van aan. Zo, en nu is het tijd voor bier om te vieren dat er wéér een live-lijflog-gastpostje is geplaatst op deze mooie weblogconferentieavond (en om er voor te zorgen dat we zo verdoofd raken dat we wel MOETEN slapen in de tent vannacht).


04 juni 2004

Shoutbox

Die moet ik bij mijn nieuwe site maar eens maken.. zo'n ding waar je even een opmerking tussendoor kan plaatsen.. in ieder geval wou ik dit even kwijt.......

Airforce - Emma (radio edit)....  lekker nummer hoor.!!!!. :-) Zit hier te swingen op mijn stoel..

Banned mastercard commercial

Hahaha...LOL   briljant gewoon!!!

view video

03 juni 2004

Oeff

Toch fijn als je designers als vrienden hebt.. moet je dit zien... wat zal ik doen?? Ik vind het ontwerp van Grad ook wel errug gaaf.. misschien iets meer kleurtje.. dat groene van mijn huidige idee??

De keuzes die je moet maken... oooohhhh!!!! (met zo'n hand op je hoofd zucht naar achteren hangend....)


Wave your hands in tha air!!

Air message

Een nieuwe vondst van Nokia.. wave messaging.. je kunt het bericht in de lucht zien van wel 6 meter afstand.. ja ja.. 6 meter.. dus i.p.v. dat je op het terras als het donker begint te worden gezellig gaat kletsen met elkaar laat je je boodschap in de lucht prijken zodat iedereen het kan lezen.. 

Over onzinnige gadgets gesproken....

Het weekend

Oh boy oh boy!!! dat gaat gezellig worden in het noorden. Hoe lang doet alcohol er ook alweer over voordat het uitgewerkt is?? 

"Zou ik pas zondagavond terug kunnen rijden.. of maandagochtend.....??"

Uiteraard gaan we het ook over hele zinnige dingen hebben zoals de toekomst van het weblog etc etc.. maar ik denk dat ik maar gewoon in de toekomst ga stoppen.. hoef ik me daar dit weekend ook niet druk over te maken ;-)

Er niet bij horen...

Hoe vaker ik andere logs lees des te meer vind ik mezelf er niet meer bijhoren. "Waarom niet?" vraagt u zich nu misschien wel af.. nou... ik heb geen kat of kater of poes (oh wacht... uh.. nee dat bedoelen ze niet) en al zeker geen foto's ervan. Het is volgens mij noodzakelijk om zo'n dier te hebben want anders ben je gewoon een buitenbeentje.. een ketter.. een ongelovige.

Zou het ook tellen als ik een foto van de siamese tweeling van mijn buurvrouw hier op mijn log zet?? die komen af en toe bij mij in de tuin.. zou ik er op die manier toch bij kunnen horen of is dat te ver gezocht?

mijnkopthee.nl
Merelroze
10e.nl
Charlotte
Sneeuwblind
etc etc.... om maar een paar voorbeelden te noemen

Geef mij maar een engelse bullterrier, zo'n witte met een vlek op zijn oog :-)

02 juni 2004

Rise again..

Altijd en elke keer weer, rillingen over mijn rug als ik Matt Darey's remix hoor van Gabrielle's 'Rise'.

Ook een beetje de story of my life denk ik.. haha..  'now I'm ready to rise again'

Je hebt soms van die plaotjes he, die je tot in den eeuwigheid blijft waarderen en waar je nooit genoeg van krijgt.

Nieuwe baan

Gister is G op haar nieuwe baan begonnen als team coordinator. Ze krijgt hier de leiding over 43 verpleegkundig personeel dus dat wordt merendeel mensen aansturen.... ze heeft haar werknaam al verzonnen.

DeleGeertje ;-)

van Moi 2 You... keiveul succes!!

Iets anders

Is dit wat of niet?? Graag eerlijke mening want ik weet het eigenlijk zo net nog niet... om eerlijk te zeggen vind ik de layout die ik nu heb best strak maar het wordt toch eens tijd voor iets anders. Ben alleen aan het klooien wat dat dan moet worden... bah!!!

Ben tevens ook druk bezig met Tikky.nl want ze was het blauw beu :-) Duurt nog wel even voordat dat online staat jammer genoeg... weten jullie ergens waar ik vrije tijd kan inkopen??

01 juni 2004

Mijn eigen domein

Kijk.. dit is nu mijn eigen website.. mooi he!!

http://www.tjarko.com/ (Jullie zien natuurlijk wel het vakmanschap wat hierin is gegaan....)

Wat overigens wel grappig is... is dat die pipo al wel om Maui is geweest en ik daar altijd nog naartoe wil.. how about that for coincidence!!

Just plain conversation...

<DigDug> ....
<ogw-iii> ...
<Denshuu> ..
<silicon> all excellent points
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

splibob: I think we have a conflict of interest
jenneh: what's that?
splibob: me not being interested in talking to you
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

<Mr`Death> Hey Queued, know of an easy way to reduce speaker noise?
<Boinger69> turn down the volume?

Uiteraard weer afkomstig van bash.org

Dichtbij

Sommige dingen gebeuren best dichtbij... zoals jullie weten ben ik de laatste maanden veel in Oss en slaap ik samen met G bij haar ouders in Berghem. Waarschijnlijk snappen jullie nu al waar dit over gaat... dit gebeurde namelijk 2 straten verderop dan waar G haar ouders wonen. Gister zijn we er even langs gereden en dan bekruipt je toch een akelig gevoel, wetende dat daar 3 kinderen op een gruwelijke wijze met messteken om het leven zijn gebracht... de oudste in de nacht van zijn verjaardag in de woonkamer, de andere 2 waarschijnlijk in hun slaap. De moeder is daarna 25 meter naar buiten gelopen waar de spoorwegovergang is en heeft daar zelfmoord gepleegd. 

Berghem ligt op dit moment even plat aangezien iedereen elkaar daar wel kent.... 

UPDATE:
Persverklaring politie Berghem (te heftig voor woorden)

ZOEKEN
LAATSTE REACTIES
  • ida: Gryts Rikkerink 26 maart... Ho ...
  • karlijn: Geinige en grappige uitspraken ...
  • Karen: Gryts Rikkerink 26 maart... wo ...
  • Baluna: 50 redenen waarom bier beter i ...
  • sem : Het muziekje bij de Sony Bravi ...