15 juni 2009

Oplichters bij IRD (Internet Registratie Dienst)

Kreeg ik op kantoor een brief met acceptgirokaart van een bedrijf "Internet Registratie Dienst" uit Rotterdam, oftewel IRD. Of ik even bijna 18,- euro over wilde maken zodat mijn gegevens in hun gids bleef staan...... uh.... welke gids?? Wie zijn dat... dus ik bellen... De werking is zo, men stuurt gewoon iedereen uit de KvK gids zo'n brief, die dan "vrijblijvend" is om te betalen ja of te neen. Hier trappen natuurlijk een hoop bedrijven in die totaal niet controleren wat zoiets is en doet.. kortom dit is gewoon pure oplichting.

Als je naar de site gaat van ird.nl (ik ga niet linken want dat zou pagerank bevordering zijn) dan zie je een site uit de jaren 80 waar dan zogenaamd mijn gegevens beter worden gevonden.. yeah right.. echt waar. Ik kan zo pissig worden om dit zoort bedrijven!! Klootzakken zijn het.. echt, moeten hun ogen uit hun kop schamen dat ze de ondernemende Nederlander op zo'n manier oplichten.

Kortom, kom je toevallig hier terecht via Google omdat je vragen hebt omtrent deze "dienst" verscheur die brief en meldt het bij Tros Radar of het meldpunt Fraude maar betaal NIET!! En als je van IRD zelf bent, flikker een heel eind op met je praktijken!!

ZOEKEN
LAATSTE REACTIES
  • ida: Gryts Rikkerink 26 maart... Ho ...
  • karlijn: Geinige en grappige uitspraken ...
  • Karen: Gryts Rikkerink 26 maart... wo ...
  • Baluna: 50 redenen waarom bier beter i ...
  • sem : Het muziekje bij de Sony Bravi ...